POSEBNI Lepilni trakovi

JEŽKI

Kljuke na eni strani, zanke na drugi za varna, ponavljajoča se zapirala. Izredno enostavno stiskanje skupaj in vlečenje narazen. Majhne, ​​trde kljuke so mrežaste in z upogljivimi zankami, kar omogoča hitro in varno pritrjevanje.

FILC

Filc je netkana tekstilija, ki se preprosto oblikuje in ponuja veliko možnosti uporabe (od zaščite površin do uporabe v šiviljstvu, mizarstvu, umetnosti…). Na eni strani ima nanešeno lepilo, kar omogoča enostavno uporabo za zaščito vaših površin. Primeren je za zaščito laminata, linoleja, parketa, ploščic in kamnitih površin.

SAFETY WALK

Safety walk oziroma nedrseči trak je trak narejen iz materiala z visokim trenjem, odporen proti zdrsu, ki ima poseben aluminijast film, ki je občutljiv na pritisk, in ki se prilega nepravilnim površinam. Odlikuje ga širok spekter uporabe in enostavna uporaba.

ALUMINIJAST LEPILNI TRAK

Samolepilni trak iz aluminijaste folije je dober za splošne namene, še posebej primeren za trajne aplikacije v zaprtih prostorih in na prostem (spajanje, tesnjenje, izoliranje itd.). Ima visoko oprijemljivost, je zelo dobro odporen na UV žarke, različnim kemikalijam temperaturne spremembe, ščiti pred prahom in vlago , je toplotno prevoden.

OPOZORILNI OZNAČEVALNI LEPILNI TRAK

Opozorilni označevalni samolepilni trak je odličen za označevanje možnih nevarnih območij, robov in ovir, kot so stopnice, nakladalne rampe, rampe za invalidske vozičke, ter za označevanje v skladiščih in delavnicah.

SAMOLEPILNI METER

Rumen papirnat odstranljiv trak, z natisnjenimi merami – ponavljajoče 1 – 10cm po celotni dolžini traku. Idealen za simetrično obešanje slik, plakatov, ogledal, merjenje razdalje med luknjami (npr. za namestitev obešalnikov, ročajev).

Lepilni trak je primeren za notranjo in  zunanjo uporabo za natančne in ravne robove, razdalje. Primerno tudi za občutljive površine. Zaradi vodoodbojnosti se lahko uporablja z barvami na vodni osnovi.

VRSTE LEPILNIH TRAKOV

PIŠITE NAM

PLADENT d.o.o.

Pod hrasti 18
PC Žeje pri Komendi
1218 Komenda
Slovenija
Tel: +386 1 834 56 96
Matična št.: 5540917
ID za DDV: SI51492342
št. reg. vložka 1/141229/00 sodišče v Ljubljani
transakcijski račun: SI56 0400 1004 9707 639 (Nova KBM d.d.)

 

Refresh