Piškotki in zasebnost / Cookies

Uporaba piškotkov

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, v katerih je zapisana vaša aktivnost na tej spletni strani. V prvi vrsti se piškotki uporabljajo za to, da lahko bolje sledimo željam in potrebam obiskovalcem naše spletne strani.  Skupaj z orodjem za analiziranje statistike spletnih strani Google Analytics poskušamo spletno stran in njeno funkcionalnost posodabljati na takšen način, da je dostopnost do iskanih informacij hitra in vaš obisk karseda prijeten.

Seznam piškotkov

Piškotki, uporabljeni na naši spletni strani se uporabljajo za analizo in statistiko spletne strani – preko njih razberemo podatke o času obiska posameznega obiskovalca, deležu novih obiskov, ključnih besedah, …

Piškotek Koliko časa Kaj dela Kdo Več informacij
__utma 2 leti / posodobitev Statistika spletne strani Google Analytics Identifikator obiskovalca – piškotek se uporablja za razlikovanje med posameznimi obiskovalci in obiski.
__utmb 30 min Statistika spletne strani Google Analytics Identifikator seje obiska – piškotek se uporablja za določevanje deleža novih obiskov.
__utmc do konca seje Statistika spletne strani Google Analytics Identifikator konca seje – piškotek se uporablja za določevanje časa obiska.
__utmz 6 mesecev / posodobitev Statistika spletne strani Google Analytics Segmentacija obiskovalca – piškotek se uporablja za določevanje poti obiskovalca (kako / preko katerega iskalnega pojma je obiskovalec prišel na našo spletno stran).
I18N_LANGUAGE do konca seje Večjezičnost spletne strani Pladent Piškotek se uporablja za pravilno delovanje večjezičnosti spletne strani.

 

Onemogočitev piškotkov

Spremembe nastavitev piškotkov lahko kadarkoli opravite v svojem brskalniku.

Za dodatna pojasnila v zvezi s politiko piškotkov nas lahko kontaktirate.