O nas

Pladent d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo na področju predelovanja plastičnih mas, ki smo jim kasneje dodali še obdelavo (razrez, izsek) enostranskih ali dvostranskih lepilnih trakov ter penastih materialov.

Našim strankam že od leta 1992 ponujamo inovativne rešitve in kakovostne izdelke. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, iznajdljivost, hitrost, fleksibilnost ter razmišljanje izven okvirjev, saj smo za potrebe kupcev tudi  sami zasnovali in izdelali stroje ter s tem dosegli najbolj optimalne rešitve.

 

 

Delujemo na področju vakuumiranja, obdelave enostranskih in dvostranskih lepilnih trakov (3M, Tesa, Nitto, idr.) ter penastih materialov (PE, EPDM, PUR itd.). Z različni tehnologijami našim strankam ponujamo po meri narejene kakovostne izdelke (materiale razrežemo in dostavimo v takšni obliki, da je čim bolj optimalna za uporabo v proizvodnji). Odlikujejo nas hitro vzorčenje, prilagodljivost in kratki dobavni roki.

Potrebujete vzorce? Izpolnite obrazec in vam jih pošljemo brezplačno.

 

KAJ IZDELUJEMO?

Naši izdelki se uporabljajo v avtomobilski industriji, industriji bele tehnike, gradbeništvu, pakiranju itd. Naš proizvodnji program vključuje izdelke za tesnjenje, dušenje in zaščito (prah, voda, mehanske poškodbe). Po meri izdelujemo nalepke iz različnih lepilnih trakov, namenjene lepljenju in pritrjevanju različnih materialov in površin, dušenju zvoka in vibracij. Izdelujemo tudi zaščitne cevke različnih dimenzij iz polietilena in poliuretana. V svoji redni proizvodnji uporabljamo več kot 110 različnih materialov za več kot 800 različnih produktov. Za ohranjanje konkurenčnosti tako na domačem kot tujem trgu nenehno posodabljamo strojni park ter uvajamo nove tehnologije.

Kvaliteto in strokovnost proizvodnje vsako leto potrdimo z ISO standardom ISO 9001:2015. Z nenehnimi izboljšavami proizvodnih procesov dosežemo boljšo kakovost, boljši nadzor nad kvaliteto izdelka ter kratke dobavne roke.

V letu 2024 smo pridobili tudi ISO standard 14001:2015.

Strateško locirani v osrednji Sloveniji, poleg avtoceste in glavnega letališča, zagotavljamo pravočasno dostavo. S skladiščenjem izdelkov za redne stranke pa lahko material, brez predhodnega naročila, dostavimo tudi v istem dnevu.

KAJ ZNAMO?

Poleg različnih načinov preoblikovanja plastičnih in lepilnih materialov – vakuumiranje, izsekavanje in razrez – vam nudimo tudi tehnično podporo in svetovanje. Po željah kupcev narišemo in pripravimo tehnično dokumentacijo za izdelavo orodja in svetujemo pri izbiri najbolj primernega materiala za željeno aplikacijo. Prilagajamo se vašim željam in zahtevam ter s pomočjo izkušenj, inovativnosti ter prilagodljivosti zmanjšujemo stroške, vendar nikoli na račun kakovosti.

VIZIJA IN POLITIKA VODENJA

Tako kot v preteklosti, bomo tudi v prihodnosti ohranjali dobre odnose med zaposlenimi, dobavitelji in partnerji, saj se zavedamo, da so dobri medsebojni odnosi osnova za dobro in produktivno sodelovanje. Iščemo nove partnerje, stranke in dobavitelje tako na slovenskem kot na tujem trgu. Nenehno izobraževanje in pridobivanje izkušenj zaposlenih je del našega vsakdana, kar nam bo tudi v prihodnje omogočalo biti najboljši. Vedno smo stremeli k inovativnosti, fleksibilnosti, nepredvidljivosti in nekovencionalnosti pri iskanju novih rešitev, kar nameravamo tudi v prihodnje. Zavezujemo se, da bomo pri svojem delovanju upoštevali vso veljavno zakonodajo in veljavne predpise. Izpolnjevali bomo vse obveze glede skladnosti.

Naši cilji:

  • Iskanje novih priložnosti za izboljševanje kakovosti ravnanja z okoljem in preprečevanja onesnaževanja okolja.
  • Zadovoljni kupci
  • Zadovoljni zaposleni
  • Ohranjanje narave in zmanjševanje vpliva na okolico
  • Kratki odzivni časi
  • Nič zamujanja dobav
  • Nič reklamacij

Vir slike: www.tesa.com www.3m.com www.averydennison.com