POLITIKA ZASEBNOSTI

 

Ponudnik je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov. Upravljalec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali spletne trgovine ali jih vpiše znotraj te spletne strani ali spletne trgovine, je podjetje Pladent d.o.o, podjetje za proizvodnjo in trgovino, Poslovna cona Žeje pri Komendi, Pod hrasti 18, 1218 Komenda, matična številka: 5540917, davčna številka: SI51492342, številka registra:1/141229/00 (v nadaljevanju tega besedila upravljalec osebnih podatkov).

Za podjetje Pladent d.o.o, spletno trgovino trgovina.pladent.si in spletno stran pladent.si, so vsi prejeti osebni podatki uporabnikov in kupcev kot so: ime, poštni naslov, elektronski naslov, telefonska številka zasebni in zaupni. Osebne podatke, katere nam posredujete ob registraciji, po elektronski pošti in telefonu, shranimo na varno mesto. Dostopni so le pooblaščenemu osebju oz. trgovcem, uporabljajo pa se izključno za trženje naših izdelkov oz. v korist naših strank. Podjetje Pladent d.o.o osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam.

Posameznik dovoljuje upravljalcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob oddaji povpraševanja ali prenosa publikacije ali v ostalih primerih, ko vpiše svoje osebne podatke na spletno stran pladent.si, za namene obveščanja o storitvah in novicah ali izpolnitev drugih storitev, na katere se preko spletne strani prijavlja posameznik.

Posameznik, ki dostopa do spletnih strani upravljalca osebnih podatkov ter na njih izpolne spletni obrazec s svojimi podatki, se strinja, da lahko ta zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku.

V primeru oddaje naročila v spletni trgovini bo ponudnik osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila. Podatki uporabnikov ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam. Dostavni službi bodo zaupani le podatki uporabnikov, ki so potrebni za dostavo. 

Podatke, pridobljene za zgoraj opredeljene namene, upravljalec uporablja za lastne namene in jih ne bo posredoval nepooblaščenim osebam.

Posameznik izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007.

Izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če podatkov ne bo posredoval, upravljalec ne bo izvedel prenosa publikacije ali izpolnil druge storitve na katere se prijavlja posameznik oziroma ne bo izvedel analize interesa obiskovalca spletne strani ter pripravil prilagojene ponudbe posamezniku. Če posameznik ne želi, da mu upravljalec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani, lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljalca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov shop@pladent.si

Pladent d.o.o. ne bo preverjal, urejal ali razkril vsebine spletnih strani uporabnikov, razen v primeru, da mu tako veleva zakon ali če bo to potrebno da: se zaščitijo interesi in pravice upravljalca ali da se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah.