AUTOMOTIVE HUNGARY, 7. – 10. maj 2024

 Med 7. in 10. majem bo HUNGEXPO Budimpeški kongresni in razstavni center ponovno gostil največje industrijske dogodke v regiji.

Na mednarodnem avtomobilskem sejmu AUTOMOTIVE HUNGARY bomo prvič razstavljali tudi mi, obiščite nas v hali G, na prostoru 206 D.

Si želite vstopnice? Pišite nam, in vam jo uredimo BREZPLAČNO!

Dogodek predstavlja edinstveno platformo za vse domače in mednarodne dobavitelje ter ponudnike storitev v avtomobilski industriji, kjer lahko strokovni akterji avtomobilskega sektorja, od proizvajalcev avtomobilov do dobaviteljev in malih ter srednjih podjetij, srečajo in predstavijo inovacije, produkte in storitve, ki prispevajo k razvoju avtomobilske industrije.

Dogodek si prizadeva za predstavitev najnovejših tehnologij in trendov, zato se bodo osredotočili na najnovejše razvoje na razstavi in povezanih konferencah.

AUTOMOTIVE HUNGARY združuje domače in mednarodne dobavitelje ter ponudnike storitev v avtomobilski industriji na vseh ravneh. Srečanja in sodelovanja morda še nikoli niso bila tako pomembna v industriji kot v današnji strukturni transformaciji. V teh okoliščinah je zelo težko sprejeti dobro obveščeno odločitev o investiciji; potrebno je zbiranje informacij in izvedba osebnih sestankov. Njihov je pomagati madžarskim dobaviteljem in ponudnikom storitev na vseh ravneh avtomobilske industrije, da se srečajo na tej razstavi. Zanje je zelo pomembno, da ohranijo ali, upajmo, izboljšajo svoje dosežene položaje v dobavni verigi, kljub trenutnim spremembam.

Več o samem dogodku si lahko preberete TUKAJ.

Povzeto po https://automotivexpo.hu/en/