si.jpg en.jpg

Penasti materiali

  • slide

V podjetju PLADENT d.o.o. vam nudimo penaste izdelke različnih materialov, oblik in dimenzij.

Najdemo jih kot del pakirne embalaže, uporabljajo se za dušenje različnih vibracij in zvokov vsakodnevnih izdelkov, služijo kot zaščita pred poškodbami in zagotavljajo tesnjenje.

Penasti materiali, samolepilni ali brez lepila, se v različnih oblikah uporabljajo v vsakodnevni proizvodnji izdelkov v vseh vejah industrije.

S tehnologijami razreza, izseka, in laminiranja našim strankam ponujamo po meri narejene kakovostne izdelke. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, prilagodljivost, kratki dobavni roki ter hitra izdelava vzorce. Naš proizvodnji program vključuje: izdelke za tesnjenje in dušenje, zaščito pred prahom, vodo in udarci.

Z našim svetovanjem in izkušnjami skupaj izberemo najbolj primeren penast material za vašo aplikacijo, nato pa izdelke oblikujemo po vaših željah tako, da bodo popolnoma ustrezali in izpolnjevali svojo nalogo. Z lastnim dizajnom, tehnično podporo in izkušnjami zagotavljamo visoko kakovost pri konkurenčnih cenah.

 

Pošljite povpraševanje
An unexpected error occurred.

Declaration of Concrete\Package\VividThumbGallery\Block\VividThumbGallery\Controller::registerViewAssets() should be compatible with Concrete\Core\Block\BlockController::registerViewAssets($outputContent = '')

< Back to Home