si.jpg en.jpg

O nas

  • slide

Pladent d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo na področju predelovanja plastičnih mas, ki smo jim kasneje dodali še obdelavo enostranskih ali dvostranskih lepilnih materialov.

Našim strankam že od leta 1992 ponujamo inovativne rešitve in kakovostne izdelke. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, iznajdljivost, hitrost, fleksibilnost ter razmišljanje izven okvirjev, saj smo za potrebe kupcev tudi  sami zasnovali in izdelali stroje ter s tem dosegli najbolj optimalne rešitve.

Kvaliteto in strokovnost proizvodnje vsako leto potrdimo z ISO standardom ISO 9001:2015. Z nenehnimi izboljšavami proizvodnih procesov dosežemo boljšo kakovost, boljši nadzor nad kvaliteto izdelka ter kratke dobavne roke.

Strateško locirani v osrednji Sloveniji, poleg avtoceste in glavnega letališča, zagotavljamo pravočasno dostavo. S skladiščenjem izdelkov za redne stranke pa lahko material, brez predhodnega naročila, dostavimo tudi v istem dnevu.

Kaj znamo?

Poleg različnih načinov preoblikovanja plastičnih in lepilnih materialov – vakuumiranje, izsekavanje in razrez – vam nudimo tudi tehnično podporo in svetovanje. Po željah kupcev narišemo in pripravimo tehnično dokumentacijo za izdelavo orodja in svetujemo pri izbiri najbolj primernega materiala za željeno aplikacijo. Prilagajamo se vašim željam in zahtevam ter s pomočjo izkušenj, inovativnosti ter prilagodljivosti zmanjšujemo stroške, vendar nikoli na račun kakovosti.

Vizija in politika vodenja

Tako kot v preteklosti, bomo tudi v prihodnosti ohranjali dobre odnose med zaposlenimi, dobavitelji in partnerji, saj se zavedamo, da so dobri medsebojni odnosi osnova za dobro in produktivno sodelovanje. Iščemo nove partnerje, stranke in dobavitelje tako na slovenskem kot na tujem trgu. Nenehno izobraževanje in pridobivanje izkušenj zaposlenih je del našega vsakdana, kar nam bo tudi v prihodnje omogočalo biti najboljši. Vedno smo stremeli k inovativnosti, fleksibilnosti, nepredvidljivosti in nekovencionalnosti pri iskanju novih rešitev, kar nameravamo tudi v prihodnje. Zavezujemo se, da bomo pri svojem delovanju upoštevali vso veljavno zakonodajo in veljavne predpise. Izpolnjevali bomo vse obveze glede skladnosti.

Naši cilji:

  • Iskanje novih priložnosti za izboljševanje kakovosti ravnanja z okoljem in preprečevanja onesnaževanja okolja.
  • Zadovoljni kupci
  • Zadovoljni zaposleni
  • Ohranjanje narave in zmanjševanje vpliva na okolico
  • Kratki odzivni časi
  • Nič zamujanja dobav
  • Nič reklamacij

Partnerji

3M.png

TESA.png

Certifikati

ISO 9001:2015

Cert znak SIQ Q-963.jpg IQNet.jpg

Kontakt

Pladent d.o.o.
Lokarje 19
1217 Vodice
Slovenija
 
e-mail: info(at)pladent.si
tel: +386 1 834 56 93
fax: +386 1 834 56 95
 
delovni čas: 7.00 - 15.00