si.jpg en.jpg

Laminiranje in previjanje

  • slide

Laminiranje

Pred samim pričetkom izrezovanja/izsekovanja izdelkov je materiale potrebno ustrezno pripraviti. Večkrat se zgodi, da prvotni zaščitni sloji ne ustrezajo načinu uporabe izdelka ali pa niso primerni za izsekavanje. V takih primerih je materiale potrebno "previti in laminirati". Laminiranje materialov pomeni, da skupaj združimo dva ali več različnih materialov. Običajno združujemo material, ki je v osnovi brez lepila (npr. pena) z lepilnim slojem. To nam omogoča, da izberemo najbolj primeren nosilec in hkrati najbolj primerno lepilo za želeno uporabo.

Pošljite povpraševanje

Laminiranje je lahko popolno tj. laminira se celotna površina obeh materialov, ali delna, kjer se material nanaša samo na en del.

Laminating_web.jpgZone laminating_web.jpg

PrevijanjePrevijanje_web.jpg

Previjanje materialov je zelo pomemben korak pri izdelavi končnega izdelka, saj z njim dosežemo lažjo izdelavo izdelka predvsem pa lažjo uporabo izdelka. S postopkom previjanja celotni roli ali posameznim razrezanim kolutom odstranimo zaščitni sloj in ga zamenjamo z bolj primernim. Uporabljamo različne folije in silikonizirane papirje.

 

Silikoniziran papir in folija

Silikoniziran papir in folijo lahko kupite tudi pri nas. Nudimo različne stopnje gramature, silikoniziranosti in širine. Papirji in folije iz naše zaloge so na voljo tudi v manjših količinah.

 

Pošljite povpraševanje
An unexpected error occurred.

Declaration of Concrete\Package\VividThumbGallery\Block\VividThumbGallery\Controller::registerViewAssets() should be compatible with Concrete\Core\Block\BlockController::registerViewAssets($outputContent = '')

< Back to Home